Tonight I'm gonna party like it's 1999!

(Prince- 1999 <333333333333333333333333333333)

En av mina absoluta favoritlåtar, det är synd att Prince inte vill ha sina låtar på Youtube (de tas bort, därav ingen Youtube-länk). Men ni som läser, ladda ner 1999, den är helt fantastisk, och skithärlig partylåt ;).

Jaha. Så var sista dagen på året här. Kommer väl sitta på bilddagboken senare och göra en massa listor och grejer för året som gått. Sådant man gör när man är uttråkad ;).

Somnade assent inatt. Kunde inte stänga av hjärnan så jag kollade lite på tv. Det blev Weeds, CSI och Charmed och sedan när de började visa dålig tv så satte jag på Heroes säsong ett. Fan vad mycket man har glömt. Dock har jag inte glömt hur jävla snygg jag tycker Milo Ventimiglia är, haha :D.

Ställde klockan på 11 så att jag skulle komma upp tidigt ändå. Snoozade mig till kvart i 12 dock. Haha. Men så pallrade jag mig upp, klädde på mig och drog till stan. Köpte allt jag behöver inför ikväll. Hittade en klänning tillslut också. Var inne igår med Danne men hittade ingenting, och när man går runt med killar så vill man helst inte gå in i varje affär eftersom man vet att de kommer sucka och klaga ;).

Så ska vara hos Sofie klockan sex, och ska möta Jonna kvart i. Ska kolla bussar och sånnt. Måste ju vara fixad och hunnit köpa lite dricka innan dess också.

Just nu sitter jag med en massa kladd i håret eftersom jag färgar om det. Alla typ säger att jag inte behöver färga om det men det är svårt att sluta när man väl har börjat. Tog en mörkare färg än vanligt så får väl se hur jag ser ut. Man måste ju våga prova ^^.


Nyår förra året ;).

/Anna.

I'll keep you my dirty little secret

(All American Rejects- Dirty little secret; http://www.youtube.com/watch?v=Nt5yScgYuwY ) <33

Gammal favorit :D

Så nu är man tillbaka i kalla Sverige igen. Var ju i Spanien över julen och även om det inte var superväder så var det åtminstone inte minusgrader. Och när man skulle sova så var det i alla fall varmt i rummet. Här är det iskallt. Sover med typ duntäcke + filt över. Burr. Och jag fryser typ aldrig, ska jag kanske tillägga :P.

Så jag, Wille, Jonatan (brorsor), Fredrik och Jenny (barndomskompisar) landade på Arlanda runt 12-tiden natten till tisdag. Åkte hem. Wille gick till 7 Eleven och köpte chips åt mig för att jag var hungrig, haha (han erbjöd sig faktiskt självmant!).

Igår var jag först inne i stan och köpte en Ipod Nano 8 gb, svart. Den är kärlek <3333. Döpte den till Edward (eftersom jag älskar Edward Scissorhands och Edward Cullen från Twilight så tyckte jag det var ett bra namn :)).

Köpte även Heroes säsong ett på rea. Hittade även en skiva med The Wallstones (Karl Martindahl och Johan Becker från Fame Factory säsong 3 band) som jag hittade för 19,50:-. Beatles-magneter och femte Harry Potter-filmen blev det också, till pappa och Gustave (lillebror).

Åkte hem. Precis då messar Jonna så åker in igen och tar en snabb fika med henne. Åker hem igen, duschar. Sen skyndar jag mig så gott jag kunde hem till pappa som fyllde 49 igår. Fick lax med pepparrotsgrädde och lite annat smått och gott. Mums! Sen frossade man i lite glass och chips (A). Lyssnade även på cdn jag gav pappa, en skiva med lite favoritlåtar, det är en tradition nu ;P.

Idag har jag mest ägnat tid åt att mata Edward full med musik. Den är så jävla snygg alltså <3.

Nej nu ska jag in och träffa Danne och antagligen köpa min nyårsklänning. Får se om den på Salt finns kvar. Annars får jag hitta på något helt enkelt! Lyckades ju helt okej förra året?



Han är ännu vackrare i verkligheten ;).

/
Anna.


Like Dylan in the movies

(Belle and Sebastian- Like Dylan in the movies; http://www.youtube.com/watch?v=Udpx4vo3j94 ) <3


Kom inte på någon passande låttitel idag så det får bli en favorit med Belle and Sebastian istället. Men det funkar ju det också ^^.

För tillfället lyssnar jag dock på Talking and sleepless med Teddy Geiger. Mycket bra låt av en mycket talangfull sångare (förutom skönsången så spelar han även gitarr, piano, bas, trombon och trummor, samt att han är skådespelare). Skadar inte att han är snygg också (A). Tycker jag i alla fall, smaken är ju som baken som det heter.

Laddade ner massa ny musik inatt när jag inte kunde sova. Med Teddy Geiger och Drew Seeley (han sjunger låtarna man tror Zac Efron sjunger i första High School Musical, och han är även med i Another Cinderella Story där han sjunger flera låtar, för att nämna lite).

Sedan fick jag även något ryck och bestämde mig för att ladda ner allt med Sugababes och Avril Lavigne. Vet inte riktigt varför dock. Det är väl sånt som händer en två på natten. Haha. Även en låt med Joe Jonas laddades ner. Såg nämligen Camp Rock igår ^^. Härlig film om man är som jag och älskar glada dans- och musikfilmer (fast jag gillar inte Dirty Dancing, fråga mig inte varför för jag har inget bra svar) :D. Lite dåligt skådespelande ibland men det är ju trots allt musiker i huvudrollerna (Demi Lovato och Joe Jonas) så jag orkar inte vara kritisk.

Borde inte sitta här och blogga om film just nu. Jag borde packa. Åker nämligen imorgon! Till Spanien :D. Har tjatat om det här i bloggen i evigheter (känns det som) och nu bär det snart av. Har resfeber för fullt just nu. Lider nämligen av världens höjdskräck som alla som känner mig väl vet. Samt att jag sett för många filmer och är övertygad om att jag ska krascha eller att planet ska bli kapat (okej kanske inte när jag åker till Malmö men ni fattar nog, haha).

Hittills är resväskan nästan tom, förutom ett paket (gemensam julklapp).

Känner jag mig själv rätt kommer det se ut så tills ikväll. Borde också kolla var mitt pass är. Förhoppningsvis är det i tryggt förvar hos mamma för annars har jag ingen aning.

Ingen aning är verkligen nyckelordet när det kommer till Spanien. Vet inte ens när vi åker imorgon! Haha. Tur att jag inte åker ensam (fast då hade jag faktiskt haft koll :P).

Klicka för stor bildKlicka för stor bild
Triss i hotties! Från vänster: Teddy Geiger, Drew Seeley och Joe Jonas ;).

/Anna.

You dress up for armageddon, I dress up for summer

(The Hives- You dress up for armageddon; http://www.youtube.com/watch?v=jqnMjDnmxdY ) <333

Tja.

Så var det torsdag. Och jag har inte alls gjort vad jag borde de här två dagarna när jag varit ledig. GAH på mig själv. Men jag måste börja ikväll. Måste!!

Varför ska det vara så förbannat svårt att komma igång? Det är ju inte ett tråkigt ämne heller. Anna skärp dig!!

Haha.

Idag när jag vaknade så satte jag i alla fall igång med en av punkterna på min to do-list. Garderoben. Som jag knappt kunnat öppna utan att allt rasar ut och dränker mig. Men nu drog jag ut allt, sorterade i spara och släng-högar och gick ner till grovsoprummet med sistnämnda. Har sparat så mycket onödigt som gått sönder. Men nu är det borta. Jag kan inte precis säga att min garderob är välordnad men jag kan åtminstone gå in i den. Det är ju det som är meningen med en walk-in-closet, haha.

Ska inom kort också ner till tvättstugan och.. well duh.. tvätta! Rolig dag jag har va?;). Men ja, det måste ju göras :P.

Åker till Spanien på söndag så kan ju vara till sin fördel om jag har lite rena kläder :P.

Imorrn ska jag handla julklappar. Eller på lördag. Får väl se. Jävlar vad jag alltid är ute i sista minuten. Men det brukar ju alltid lösa sig i alla fall. Även om jag håller på att dö av stress..

Men det bästa som hänt idag är tveklöst att jag har fått min lägenhet!! 1/2 flyttar jag helt ensam till en tvåa vid Fridhemsplan. Fatta vad glad jag är :D. Lägenheten är så fin också och nu är den MIN!!! Längtar efter att flytta in och börja fixa och dona. Ska inte ha alltför mycket prylar på väggarna dock, den tiden är över ;).

Nej nu ska jag gå och trycka ner kläderna i en blå kasse från IKEA (så gott det går) och kontrollera att vi har tvättmedel och allt sånnt. Fan, det skulle jag gjort för 45 minuter sen ju. Mewh. Skyller på att jag blev helt lycklig över lägenheten. Annars får jag klara mig utan sköljmedel.

Ehm. Nu kom mamma in och sa att hon ville tvätta först. Så jag får vänta lite då. Inget jag har något speciellt emot dock. Blir lite trött på henne och hennes ändringar hela tiden dock. Det var hon som tjatade på mig i 68456947 timmar igår att jag skulle gå ner vid fyra. Kan människan sluta tjata på mig när hon ändå ska ändra sig?!?

Bara 45 dagar kvar, sen slipper jag att hon stormar in 864569845 gånger per dag utan att knacka och babblar även om man är upptagen. Glädjefnatt? Ja typ.


Ja nu får man närmare till alla ställen man hänger på också, haha XD.

/Anna.


When you're dreaming with a broken heart, waking up is the hardest part

(John Mayer- Dreaming with a broken heart; http://www.youtube.com/watch?v=25URKL26I04 ) <3333.


Älskar den låten. Okej jag älskar det mesta John Mayer gjort men i alla fall :).

Jaha. Då var praktiken slut. Över. Finito.

Måste ju säga att det känns väldigt bra! Kommer sakna de flesta på East självklart men att få tillbaka mina fötter är helt fucking underbart. Mina kockskor är nämligen katastrof (ska köpa nya till nästa praktikperiod) och jag har gamla blåsor och typ massa torr hud och skit som inte fått chansen att andas ordentligt eftersom jag varit tvungen att dra på mig skorna varje dag i åtta timmar liksom.

Hmm. Ja. I alla fall ;).

I natt drömde jag en sånn där konstig dröm. Inte som senast när jag drömde att alla jag känner förvandlades till zombies dock, haha.

Men ja, alla människor jag känner och är bekant med hade typ bakats in i samma dröm. Drömde bl.a att jag var på besök på min gamla skola, Matteus. Fick mig att inse en sak när jag vaknade, måste göra återbesök där snart! Var där och hälsade på i ettan men inte sen dess. Saknar t.ex min gamla mentor, musikläraren Pålsson. Han är så ball :D.

Insåg också igår när jag tittade i skolkatalogen (årets) att det går två personer i skolan som jag inte visste gick där. Men de har kommit från St Görans så inte så konstigt att jag inte visste det. Men blev lite lagom förvånad.

Äh. Nu ska jag sluta vara tråkig.


John Mayer och Jessica Simpson. Eftersom jag har en John Mayer-låt som titel och lyssnar på en Jessica Simpson-låt just nu ;).

/Anna.

If I were a boy


(Beyoncé- If I were a boy;
http://www.youtube.com/watch?v=BVTyLqkez6A ) <333


Fin låt. Kanske inte riktigt stämmer att alla killar är på det sättet dock, men jaja ;).

Det här inlägget kommer inte bli långt :P. Ska bara klistra in en lista som jag vill komma ihåg. Och vad är då bättre än att klistra in den i bloggen? Eller bloggarna i mitt fall, har satt in den i min Last.fm-blogg också (fast det var mitt allra första inlägg där). Bloggberoende? Hell yes.

Jaha. Så världens bästa musiktidning, fast jag älskar Blender också, Rolling Stone, har gjort en lista över de hundra bästa "singlarna" (nu har inte alla släppts som singlar, vilket jag vet med säkerhet) 2008. Fick en positiv överraskning när jag läste igenom. Ni kanske kan gissa? Haha. Dock är Britney Spears och hennes Womanizer inte med. WHY?!? Inte någon annan låt från Circus heller för den delen. Christina Aguilera och Keeps getting better är inte heller med.

Jag tror jag får sätta ihop min egen bästa 100 lista. Men det kommer nog närmare nyår i så fall. Brukar alltid sammanfatta året med egna listor så det blir nog så i år också ;).

Nu ska jag snart iväg och jobba. När jag kommer hem ska jag ladda ner det jag inte har på nedstående lista ^^.

Listan (de fetmarkerade är med mina favoriter):


1 | Beyoncé - "Single Ladies (Put a Ring on It)"
2 | Santogold - "LES Artistes"
3 | MGMT - "Time to Pretend"
4 | Blitzen Trapper - "Furr"
5 | Lil Wayne - "Lollipop"
6 | Beck - "Gamma Ray"
7 | Estelle feat. Kanye West - "American Boy"
8 | My Morning Jacket - "I'm Amazed"
9 | Coldplay - "Viva la Vida"
10 | T.I. - "No Matter What"
11 | Rihanna - "Disturbia"
12 | TV on the Radio - "Golden Age"
13 | Ryan Adams and the Cardinals - "Magick"
14 | The BPA feat. David Byrne and Dizzee Rascal - "Toe Jam"
15 | Al Green - "Lay It Down"
16 | Young Jeezy - "My President"
17 | The Killers - "Spaceman"
18 | Kid Rock - "All Summer Long"
19 | Guns n' Roses - "Better"
20 | Katy Perry - "I Kissed a Girl"
21 | Vampire Weekend - "One (Blake's Got a New Face)"
22 | Jay-Z and T.I. - "Swagga Like Us"
23 | The Black Keys - "I Got Mine"
24 | Lykke Li - "I'm Good, I"m Gone"
25 | Leona Lewis - "Bleeding Heart"
26 | The Rapture - "No Sex for Ben"
27 | The Ting Tings - "Shut Up and Let Me Go"
28 | Kevin Rudolf feat. Lil Wayne - "Let It Rock"
29 | Pink - "So What"
30 | Weezer - "Pork and Beans"
31 | Conor Oberst - "Moab"
32 | N.E.R.D. - "Everyone Nose"
33 | The Raveonettes - "Aly, Walk With Me"
34 | Gnarls Barkley - "Run"
35 | Kaiser Chiefs - "Addicted to Drugs"
36 | Usher feat. Beyoncé and Lil Wayne - "Love in this Club, Pt. 2"
37 | Bob Dylan - "Someday Baby"
38 | Jamey Johnson - "High Cost of Living"
39 | The Academy Is... - "About a Girl"
40 | Kings of Leon - "Sex on Fire"
41 | Duffy - "Warwick Avenue"
42 | The Raconteurs - "Salute Your Solution"
43 | Erykah Badu - "The Healer"
44 | Panic at the Disco - "Nine in the Afternoon"
45 | Foals - "Cassius"
46 | Taylor Swift - "Fifteen"
47 | Janelle Monáe - "Many Moons"
48 | John Mellencamp - "Troubled Land"
49 | Jonas Brothers - "Video Girl"
50 | Jackson Browne - "Time the Conqueror"
51 | Ashlee Simpson - "Rule Breaker"
52 | Lee Ann Womack - "Last Call"
53 | AC/DC - "Big Boi"
54 | Cat Power - "I Believe In You"
55 | Sigur Rós - "Gobbledigook"
56 | The Hold Steady - "Constructive Summer"
57 | Charles Hamilton - "Brooklyn Girls"
58 | Jazmine Sullivan - "Bust Your Windows"
59 | Low vs Diamond - "Don't Forget Sister"
60 | Ne-Yo - "Closer"
61 | Robyn - "Cobrastyle"
62 | The Gaslight Anthem - "The '59 Sound"
63 | LCD Soundsystem - "Big Ideas"
64 | She and Him - "Why Do You Let Me Stay Here"
65 | The Virgins - "Rich Girls"
66 | Jenny Lewis - "Acid Tongue"
67 | M.I.A. - "Shells"
68 | Fall Out Boy - "I Don't Care"
69 | Missy Elliott - "Ching-A-Ling"
70 | Busy Signal - "Tic Toc"
71 | Phantom Planet - "Do the Panic"
72 | Sam Sparro - "Black and Gold"
73 | Ciarra feat. Ludacris - "High Price"
74 | Ra Ra Riot - "Dying is Fine"
75 | Flo Rida feat. T-Pain - "Low"
76 | The Roots - "Rising Down"
77 | Hercules and Love Affair - "Blind"
78 | Love as Laughter - "Holy"
79 | Kid Cudi - "Day 'N' Nite"
80 | Mudcrutch - "Crystal River"
81 | The Knux - "Cappuccino"
82 | Santogold and Diplo - "Icarus"
83 | Get 'Em Mamis - "Cold Summer"
84 | Lil Wayne - "A Milli"
85 | M83 - "Kim & Jessie"
86 | The Rumble Strips - "Cowboy"
87 | Friendly Fires - "Jump in the Pool"
88 | Bon Iver - "Skinny Love"
89 | Old Crow Medicine Show - "Alabama High-Test"
90 | Busta Rhymes - "Don't Touch Me (Throw da Water on 'Em)"
91 | O'Neal McKnight - "Check Your Coat"
92 | White Denim - "Shake Shake Shake"
93 | Madonna - "Candy Shop"
94 | Los Campesinos - "Miserabilia"
95 | Lucinda Williams - "Real Love"
96 | Little Joy - "Brand New Start"
97 | Sheryl Crow - "Now That You're Gone"
98 | Teyana Taylor - "Google Me"
99 | The Enemy - "You're Not Alone"
100 | Will.i.am - "Yes We Can"

Klicka för stor bild
Pete och Ashlee Wentz för att Pete är så jävla snygg + han har en sånn söt tröja (Without you I'm just me), och så en ubersöt Ashlee :).

/Anna.

Take this pink ribbon off my eyes

(No Doubt- Just a girl; http://www.youtube.com/watch?v=TIQQculD-Vk ) <3

Hej hopp.

Idag var jag hemma från jobbet, ska jobba söndag istället. Känns bättre så då det är människor jag inte känner mig lika dum och idiotisk inför. Det var faktiskt min handledares idé eftersom hon märkte igår hur jag blev. Särskilt en av de som jobbar där förstör mitt lilla självförtroende hela tiden.

Och jag vill inte förlora det självförtroende jag har, det som mina underbara vänner och andra (släkt, Sandra på jobbet, lärare) har ansträngt sig för att hjälpa mig med.

Hmm.. när jag kollade igenom bloggen innan jag började skriva märker jag hur deprimerad jag låter nästan hela tiden. Vilket är konstigt för det känns inte riktigt som det stämmer. Men jag har ett behov att skriva av mig när jag är deppig. Så är det att vara estetiskt lagd, haha. Märker ju att jag nästan bara skriver dikter och låttexter när jag mår dåligt till exempel..

Okej Anna, dags att berätta roligare saker nu.

Igår kväll när jag kom hem runt tolv så satte jag mig med film på och läste Ljudet av ditt hjärta, tredje boken i Twilight-serien. Runt två ringer det på dörren och jag hoppade till (var ju helt inne i boken). Pausar filmen för att höra bättre. Och jo. Så var det.

Min bror kom hem! Trodde ju han skulle komma idag (jo förvisso gjorde han det men jag trodde dagtid, inte två på morgonen) och så kommer han bara sådär ^^. Har inte träffat honom på ett tag så det var kul. Men dock var vi alla lite trötta så jag gick rätt snabbt tillbaka till mitt rum och min bok, haha. Nörd? Ja. Men det vet jag redan ;).

Nu har jag precis tvättat håret. Får väl se vad man gör senare. Borde verkligen ta itu med lite skolarbete. Haha. Även om jag inte varit i skolan sen oktober så måste jag ändå göra vissa grejer i vissa ämnen. Jobbigt? Ja. Men det är jag som skjutit upp skiten. Kunde gjort den i början. Men det är så jag fungerar, sista minuten. Men ikväll och imorgon innan jobbet ska jag i alla fall ha satt igång allt. Hoppas jag.


Bjuder på en "gammal" egobild.

/Anna.

My heart is black and my body is blue

(The Cardigans- My favourite game; http://www.youtube.com/watch?v=styYbRWQYP8 ) <333

En gammal favoritlåt :). Kommer ihåg när jag fick Most Wanted 1998 i julklapp och lyssnade igenom. Det var då jag upptäckte The Cardigans och jag har haft dem kvar som en av favoriterna i nu 10 år. Tiden går fort!

Kommer också ihåg att videon (som ni kan se om ni klickar på länken ;)) finns i olika versioner. Kommer ihåg att jag såg alla olika på Voxpop :D. Åh så man saknar Voxpop ibland, hahaha!

Jaja.

Igår på jobbet gick det bra. Även om jag mest stod och gjorde saker till de andra kockarna istället för att stå vid en station och laga mat till gästerna, men men.

Roligast:

Hade panerat kyckling och kom fram till Robin och Kim och killarna från servisen (som heter Tobbe och.. ehm.. ja.. kommer inte ihåg den andres namn just nu):

Tobbe: Anna vad har du gjort?
Jag: Huh? (hade inte kollat mig själv i spegeln)
Kim: Har du dragit en lina?:D
Jag: Va?
Kim: Du är helt vit under näsan :D
Jag: Jaha, oj.
Kim: Utan att bjuda in mig?!? :O
Jag: Nästa gång!

(Alltid bäst att skämta med ;)).

Kanske inte låter så roligt men jag tyckte det i alla fall, sen har ju jag rätt konstig humor också ^^.

Idag ska jag jobba med andra gänget. Känns som jag måste stålsätta mig redan nu. Tycker inte lika mycket om att jobba med dessa personer. Två av dem är snälla visserligen, men en säger typ aldrig någonting och den andra är så sjukt pedantisk och snobbig. Så fort man gör något som han inte tycker är bra (som någon annan skulle nöjt sig med) så gör han det till en skitstor grej.

Av de fem dagar (eller ja tre kvällar och två lunchpass) jag har kvar så är det fyra med det här gänget och en kvar med de andra. Önskar det kunde vara tvärtom. Emelie och de andra skämtar i alla fall med mig som om jag vore en av dem :P. Får väl se om det är några roliga i servisen istället.

Nu ska jag chilla innan det är dags. Ska INTE fortsätta läsa Twilight för då kommer jag inte komma iväg, haha. Märker att mina tankar är fulla av Bella och Edward hela tiden, haha. Så kan det gå. Önskar man kunde hitta någon som Edward (ja alltså inte vampyrbiten kanske :P), jag är ju i alla fall lika klantig som Bella, hahaha.

Fick skolkatalogen igår, trevlans :D.


De två kort jag gillar bäst i skolsammanhang. Det ena från 1995 (dagis i för sig, men ni förstår nog vad jag menar) och det andra från 2007 :P.

/Anna.

As I am is how you want me

(Miley Cyrus- As I am; http://www.youtube.com/watch?v=EqJWkYOmilA ) <333

Skitfin låt (:.

Hej.

Slet mig från tredje boken ur Twilight-serien, Ljudet av ditt hjärta, för att sätta mig vid datorn ett tag innan jobbet. Det var inte lätt, haha. När man väl börjat läsa böckerna är de ungefär lika svåra att lägga ifrån sig som Harry Potter-serien. Ja, jag älskar allt sånnt där övernaturligt när det kommer till böcker, filmer, tv ;).

Så nu sitter jag och lyssnar på musik. Har Itunes på scrobbling så det kommer lite allt möjligt kul. Typ går från Jimi Hendrix till Chris Brown till Taylor Swift till Def Leppard, för att bara nämna några exempel. Har nästan 8000 låtar på datorn, och det är allt möjligt. Men jag tycker det är kul, inte så kul att bara lyssna på samma saker hela tiden :D. Även om jag förstås har mina favoriter :).

http://www.lastfm.se/user/Imextraordinary

Där kan ni se min musiksmak i fullo ^^.

Ehm. Ja.

Nu är praktiken snart över. Och snart åker jag till Spanien :D. Kommer hem lite innan nyår. Vet inte än vad jag ska hitta på då men kanske blir något med Jonna :). Tänkte även försöka dra ner till Malmö nått därefter, med tanke på att jag börjar den 12/1 så känns det dumt att inte ta chansen när jag hinner :P. Får bara se om det går ;).

Nej. Nu ska jag sitta och surfa runt och snacka med Victoria innan jobbet ^^.


Bilder från helgen ;). Den sista ser man mig inte på om man inte kollar i orginalformat, men i alla fall ;P.

/Anna.


Everybody here wants you

(Jeff Buckley- Everybody here wants you; http://www.youtube.com/watch?v=4DwhPufaAzs ) <3333

Tja.

Kände att jag inte hade något att göra så passar på att blogga lite :P.

Idag gick det väldigt bra på "jobbet". Även om jag igår jobbade till halv tolv och så idag skulle man upp igen halv sju. Men jag hade sovit de timmar jag fick den här gången. Vilket inte var fallet söndag-måndag då jag var helt uppe i speed och massa sånnt.

Igår var i alla fall mamma och Janne och åt julbord, anledningen till att jag bytte till kväll :). Fick gå ut och prata med dem en stund också. Trevlans :D. Kul också att stå på köttspisen. Har stått på "grillen" enda sen början och även om jag älskar att göra efterrätter ("grillen"= förrätter, efterrätter och så grillar man allt kött) så blir det lite tråkigt efter ett tag. Alltid bra om man lärt sig något annat på åtta veckor ;).

Idag var det rätt lugnt dock, men det fanns alltid något att göra. Stekte upp massa gyoza ("dumplings" med kyckling typ) åt Kim och hjälpte till att göra lite mice en place åt Emelie och så.

En positiv/negativ sak med att jobba på restaurang är all gratis mat, HAHAHA! Vi får typ asgod middag och frukost! Och sen händer det att man äter en och annan godsak. Som nu när det är julbord och det blir brownies över på ett fat så får vi äta upp dem ;). Har även druckit en hel del milkshake på senaste tiden, haha XD.

Kom hem och då bar det av till min brorsdotter Vera som fyllde hela två år ;).

Nej nu ska jag bara lyssna på musik och nörda mig med Facebook.


Sötaste Vera :).

/Anna.

Hope there's more to life than this

(Drake Bell- Circles; http://www.youtube.com/watch?v=5prPjmQZb0o ) <33

Hej.

Hade lovat mig själv att blogga varje dag den här månaden förutom de dagar jag är i Spanien (lite svårt att blogga utan dator ;)) men det är redan brutet. Jaja.

Vaknade upp igår morse gråtandes. Mest för att jag var så sjukt jävla trött. Hade inte kunnat sova något bra alls. Så jag tar mig samman så gott det går och ringer praktiken och sjukanmäler mig. Med tanke på att min handledare såg hur dåligt jag mådde i måndags så förstod hon nog..

Sen gick jag och la mig igen. Sov, sov och åter igen sov. Vaknade runt halv 2 tiden. Brukar aldrig sova så länge men med tanke på min brist på sömn den senaste tiden så var det inte ett dugg konstigt. Väldigt skönt var det att äntligen känna sig hyfsat utvilad, for once.

Så igår ägnade jag åt att surfa runt, tänka, kolla på film osv.

Måste tacka Friends, Ugly Betty och Desperate Housewives, som kanal 5 visade på rad igår kväll. Jag behövde få skratta lite! Med tanke på hur mycket jag gråtit de två senaste dagarna.

Idag har jag kvällschema för mamma och Janne ska komma och äta julbord, så börjar tre. Ikväll ska jag i säng så fort jag kommer hem. Vill inte att imorgon ska bli som i måndags. Fyfan. Hoppas bara jag kan somna. Har varit så uppspeedad efter jobbet senaste veckan..


  
Önskar jag kunde hitta en bild på Ross i hans skinnbyxor från 5x11 som visades igår, helt sjukt roligt :D. Men den enda bilden som överstämmer med igår är den från Ugly Betty, eftersom Lindsay Lohan gästspelade så var det jävligt enkelt att hitta ;).

/Anna.

Little miss obsessive, can't get over it

(Ashlee Simpson feat. Tom Higgenson- Little miss obsessive; http://www.youtube.com/watch?v=V5agSqcrxlw ) <33

Japp, samma som på headern. Underbar låt! Obsessive betyder ungefär tvångstankar enligt ordboken, om någon undrar.

Hej.

Gick hem tidigare från praktiken idag. För jag mår inte alls bra. Dels är det för att jag inte sovit bra inatt alls och har ont i magen. Men det är psykiskt också. Har mina depressioner och idag är en sådan dag då ingenting går eller känns bra.

Undrar nästan om jag borde börja äta medicin mot depression? Undrar om det skulle hjälpa. Det är rätt jävla jobbigt att må så här ibland =/. När det har varit så så länge liksom..

Igår på jobbet var det i alla fall okej. Dock var det helt dött. Bara jag, Sandra och Emelie (GIRLPOWER!) som jobbade, men det behövdes knappast mer. Alla som gick förbi typ blev överlyckliga att det bara var tjejer, hmm.

Så eftersom det var så lite så gjorde jag milkshake/smoothie till personalen. Hallonsorbet, vaniljyoghurt, banan och citron = VÄLDIGT GOTT.

Nej nu ska jag gå och tycka synd om mig själv och se på film eller nått. Hoppas att mamma låter mig vara när hon kommer hem. Har satt en lapp på dörren och allt. Skulle hon se hur jag mår skulle hon börja oroa sig mer för mig och det vill jag inte alls.

Inga bilder idag. Men ni förstår nog varför..

/Anna.