All we've ever wanted is to look good naked

(Robbie Williams- Bodies; http://www.youtube.com/watch?v=FTJfNP1VEnw&feature=fvst ).

Bara nio dagar kvar tills min favorit släpper nytt album. Hurra! Bara tjugo dagar tills en viss film har premiär också. En viss film med Robert Pattinson och Kristen Stewart.

Har inte bloggat på nästan en månad. Vet inte riktigt varför. Har inte kännt någon bloggabstinens förrns idag. Så med andra ord, när (eller om?) jag blir gammal, om jag nu har kvar denna blogg då, om ens bloggar existerar, kommer jag inte ha en jävla aning vad jag gjorde oktober 2009. Gör jag ointressanta saker så kommer jag knappast ihåg dagen. Om jag inte bloggar om den.

Eh. Ja.

Ikväll ska jag hem till Sanna på halloweenfest. Andra som ska dit är bland annat underbara Carro och Kate. Så det kommer säkerligen bli skitnajs. Nu ska jag typ iväg och handla hårspray och öl (nördiga 3,5or dock, den riktiga spriten får jag vänta med tills i januari, haha).

Vad jag ska klä ut mig till? Säger inte ett pip!! Om jag bättrar mitt bloggande i november så kan det komma en bild. Men jag och Carro, om hon inte ändrat, ska vara samma sak. Av en slump. Jag och Carro har så jävla många saker gemensamt att det är lite sjukt.

Fan. Borde kolla senaste Vampire Diaries också. Totalt glömt.


Bara fyra av världens vackraste män. Ian Somerhalder, Johnny Depp, Milo Ventimiglia och Robert Pattinson.

/Anna.


Just too drunk to make my point

(Gavin Degraw- Chemical party; http://www.youtube.com/watch?v=-RmXHOBmsVM ).

Klippet är från konserten på Berns fjärde juni förra året, som jag var på. Efteråt fick jag till och med träffa honom. Den kvällen är definitivt en av de bästa.

Igår var också en mycket bra dag. Jag var på strålande humör och log hela dagen nästan.

Först så var jag på Megastore och hämtade ut Undiscovered och The Ultimate Gift som jag beställt. Har velat se filmerna jättelänge så nu bestämde jag mig för att faktiskt ta och beställa dem. Inte dyra i alla fall. Sedan drog jag till Åhlens City och kollade lite. Lyckades inte komma därifrån tomhänt utan en samlingsbox med fyra filmer fick följa med hem. Filmerna är Boys don't cry, Juno, Little miss sunshine och Thirteen. Den sistnämnda tycker jag inte speciellt mycket om alls, men tror jag ska se den igen och kolla om jag ändrar mig. Plus samlar ju på filmer med mina favoriter och Nikki Reed är ju med, hon har även skrivit manuset.

Drog förbi Gina Tricot och tittade. Kom därifrån med ett blått långt linne och ett par jeansleggings. Drog mig hemåt men stoppade förbi Buylando och köpte Million dollar baby och He's just not that into you. På Akademibokhandeln blev det vampyrsnack med en i kassan och Dead until dawn, första boken i serien som kom att bli True Blood, och Vampire Academy följde med mig ut.

På kvällen kollade jag först Idol. Förstår absolut inte juryns val att ta med Camilla. Skicka henne till Skara istället så kan hon jobba på sin schlagerkarriär. Men förutom henne så gillar jag startelvan. Erik, Mariette och Reza är mina favoriter just nu. Vilka röster!! Men Tove, Eddie, Calle, Erika, Karolina, Nicklas och Rabih är också mycket bra. Hoppas verkligen fröken schlager åker ut i första veckofinalen.

Sen ringde Carro så jag fixade mig och drog iväg och mötte upp henne och två killkompisar till henne utanför Harry B James. Kom före i kön för att vakterna kände igen mig sen förr. Hahaha. Väl där inne drack vi massa öl, snackade, dansade och hade allmänt roligt. Carros brorsa Rickard med vänner var där också. En av dem råraggade på mig halva kvällen, hahaha. Bara att vara trevlig men förklara att man inte är intresserad. Kom hem typ fyra (?) och var full och glad. Somnade typ direkt.

Vad som händer ikväll vet jag inte, än.


Jag och Carro en annan mycket mycket bra kväll på Harry B James.

/Anna.