Fall out boy <3

Tja!

Asså jag har antagligen skrivit om det här i alla mina andra bloggar redan men det tåls liksom att skrivas om och om igen eftersom det var så jävla bra!

I förrgår var jag med Malin och såg Fall Out Boy. Så jävla bra. Näst bästa konserten jag har varit på i hela mitt liv faktiskt. Gavin Degraw tar hem trofén men Fall Out Boy ligger faktiskt nära. Haha.

Nåja.

Idag var det helt enkelt vanlig skola, och jag hade tack och lov lyckats sova under natten. Men ska jag slippa ha otur? Naturligtvis inte. Någon eller något däruppe (eller därnere) gillar verkligen att småjävlas med mig ibland. Men det är ju bara att ta med en nypa salt.

Kom i alla fall försent till hygienlektionen men det gjorde inte så mycket. Hade känt mig sämre till mods om det hade varit någon annan lektion. Men inte hygien. Fick g på provet, något jag aldrig hade trott. Jag hade inte pluggat ett skit och ändå kunde jag i alla fall lite. Skönt.

Sen var det datakunskap och vi skulle göra våra egna visitkort. Äntligen något som faktiskt är lite roligt. Fast datakunskap är ändå tråkigt. Men men.

Måste komma ihåg och skicka in grejen om vad jag vill gå i tvåan. Har en vecka på mig. Vad fan ska jag välja liksom? Det kommer bli svårt. Hotell är i för sig tråkigt men jag känner ändå kanske.. äh. Ska i alla fall inte diskutera med mamma för hon tycker jag ska välja hotell. Men jag känner faktiskt inte för det tror jag. Min magkänsla säger mig det. Och man ska gå efter magkänsla, right?

Efter datakunskapen hade vi unch men jag åt ingenting. Kände mig inte ens hungrig just då heller.

Gick till Globen Centrum ett tag med lite folk och sen gick jag till gympan i Enskedehallen. Bytte om och typ så. Spelade spökboll (vår klass vann, oh yäh) och sen basket (tyvärr vann vi inte där) med Hr2. Vi hade också ryggövningar. Jobbigt men nödvändigt.

Har precis avslutat en härlig portion spaghetti carbonara med ett glas kall påskmust. Gott!

Ska ta det lugnt nu. Men jag skriver inom kort igen. Håll utkik.

/anna.

I'm back

Tjao alla!


Jag vet att det har varit en hel evighet sen jag skrev senast. Men bloggen har typ varit helt konstig. Plus att jag absolut inte har haft tid heller faktiskt. Säger Anna och försöker låta som en upptagen person..

Idag har varit en rätt skön dag med bara två lektioner och sen istället för gympa så skulle en tjej prata om restaurang och hälsa typ. Hon var rätt rolig. Och alla som räckte upp handen och pratade var också rätt roliga. Haha. Fick också en jättekort men välbehövlig massage. Någon gång ska jag kosta på mig att dra och ta en riktigt lång och härlig massage. Vet att min rygg skulle bli lycklig. 

Haha börjar bara tänka på Phoebe i Vänner när hon låtsas vara en svensk (för hon ska massera Rachel men hon vill inte erkänna att det är hon för att hon gnällt över att hon inte vill överge sina principer och jobba på ett snobbigt spa och grejer) massös. Ikea, väldigt originellt namn Phoebe. Haha.  Jaja.

Imorrn är det ingen skola, för att läraren är sjuk. Snacka om skönt. Andra fredagen i rad som jag är ledig. Eller ja, egentligen den fjärde. För förrförra veckan var det lov och förrförrförra var jag typ halvsjuk plus att Victoria var här.

Ska antagligen göra något med mamma imorrn. Hon gillar nog också våra mor-dotter-dagar. Menar, annars har vi inte alls någon kontakt. För jag orkar inte med att hon gnäller på mig för allt. Och hon tål inte att hon har en dotter som faktiskt gillar att vara för sig själv. Men ändå så blir hon galen och överbeskyddande när jag ska ut på kvällen. Man undrar ju hur hon ska ha det. Haha.

Och nu är det bara fem dagar till Fall Out Boy-konserten. Det kommer att bli så sjukt underbart. Jag har längtat hur mycket som helst i flera månader nu och så är det bara fem dagar. Malin och jag kommer äga stället. Ska bli kul att se hur många människor jag känner i publiken också. Haha. Och om jag känner någon av de som delar ut reklam innan. Jag brukar göra det.

Kommer inte bli så kul dagen efter bara för då har jag matteprov. Snacka om att jag kommer att vara trött. Och måste skriva en sak som jag verkligen Måste göra. Ska skriva den nu i helgen och lämna. Jag Måste.

Sen måste jag börja med den stora livsmedels a-grejen också. Gud vad mycket det är. Plus föredraget om Robbie Williams. Men det är rätt kul ändå, eftersom jag har så personliga minnen och känslor när det kommer till honom. Robbie är den soloartist, förutom Elvis, som haft flest listettor. Och han har vunnit flest Brit awards. Oh yeah. Det förtjänar han. För han är bäst.

Hmm.. jag har jämt haft föredrag om the rich and famous. Men det är sådan jag är. Nyligen när jag hittade mina gamla skolgrejer (en pärm som jag sparat, den är rolig att titta i) kom jag ihåg att jag haft föredrag om både Britney och Christina. Tyckte föredragen var fina. Men mitt favoritföredrag var nog om J.K Rowling. Minns hur alla tyckte det var jättekul. Jag som hatar föredrag. Men det gick ju bra igår med Zeus, Hades och Poseidon.

Nu börjar det också äntligen bli varmare. Det är så underbart. Jag får lust att hoppa och skutta omkring. Men det gör jag inte. Men när man tillsammans med det underbara vädret lyssnar på underbar musik eller är med underbara människor så blir man bara helt hyperaktiv.

Ska sluta babbla för ni har antagligen somnat vid det här laget.

/anna.