Why did you let me fall into the arms of misery?

(Degreed- Arms of misery; http://www.youtube.com/watch?v=qijQx33FTdw ).

Grymt bra band!. Första skivan kommer nästa år, sånnt gillar vi!

Jaha.

ÄNTLIGEN ny layout. Trodde inte jag var kapabel till att fixa den på egen hand men det var jag tydligen, haha. Nu mår jag genast bättre än jag gjorde när jag vaknade.

Den här helgen har varit händelserik, i alla fall lördagen. I fredags glodde jag bara på Idol och i söndags var jag på adventsfika. Skulle hjälpa mamma med massa grejer innan men sen skulle jag inte göra det så blev jävligt förvirrad. Gick upp tidigare än jag velat för hennes skull också. Men men.

I lördags var jag först i Jakobsberg på ett akustiskt gig med Hollywood Make Believe, goa killar de där, roliga att hänga med också. Haha. Måste ta och göra mig en egendesignad HMB-tshirt känner jag. Sen drog jag hem, för att byta skor och sminka mig och sånnt. Efter det drog jag till Zinkensdamm och stället Southside. Chockerande nog behövde jag inte visa leg i baren när jag beställde en öl (!). De höjde inte ens på ögonbrynen. Jag börjar bli gammal..

Haha. Sen kom Emma och Freja, två sköna tjejer som jag träffade på Robin Bengtssons spelning för några veckor sen. Då fick jag syn på Robin och Mats och vi gick fram och sa hej. Vi lyckades av någon anledning hamna på
gästlistan så slapp betala inträde. Najs. Sen skulle de intervjuva killarna för en skoluppgift så jag satte mig och snackade med de andra killarna från bandet. När de började spela så körde de också akustiskt, och det var mycket mycket bra. Sen hängde vi ett tag där. Träffade Sandra från min gamla skola också, trevlans. Sen var jag tvungen att springa upp och ner för att få tag i Carro. Min mobil funkade bara inne på toaletten på det stället. Skumt. Drog mig mot stan och köpte cigg till Carro och väntade lite. Såg Jesper (en av killarna i Degreed) samt några andra som var där dra förbi men jag ropade inte eller nått, kändes lite skumt då jag träffat dem precis innan. Haha. Mötte upp Carro och Ken, bl.a, och vi drog till Harry B James. Vi drack massa öl (hade druckit tre innan faktiskt, haha) och dansade och hade skitkul. De körde lite klassisk rock vilket uppskattades hos mig. Fick Rebel rebel med David Bowie, My generation med The Who, Blitzkreig bop (hey ho let's go) med Ramones samt Hate to say I told you so med The Hives. Den sista är modern rock visserligen, haha. Sen spelades såklart Mötley Crue och Guns'N'Roses för fullt eftersom det är hårdrock som spelas där mest. Drog när det stängde och satte oss på Donken. Kom hem halv fem. Trött? Ja. Men det var det värt!

Idag ska jag till arbetsförmedligen. Joy?


Carro och jag igår. Andra bilder finns i min nya layout ;).

/Anna.


Doesn't matter how you twist or turn it

(Hollywood Make Believe- The disloyal catch of fame; http://www.youtube.com/watch?v=AIpzMakvF18 ).

Hej.

Måste sluta med min bloggtorka. Vill verkligen försöka blogga varje dag och så gör jag det inte.

Min msn har slutat fungera för gott, blä. Var inte inne så jätteofta men i alla fall då och då. Vill också ändra min blogglayout (vilket jag tjatat om att jag ska i hundra år) men det är ju Victoria som hjälper mig med den. Hur ska det nu gå till när msn är dött? Har försökt och försökt att installera om men på grund av något jävla skit som jag inte förstår mig på så vill det bara inte. Blä.

Nåja. Den här veckan har faktiskt varit rätt jävla bra, förutom att jag nu brottas med en förskylning som jag inte vill ha.

I lördags (visserligen förra veckan men ändå) så jobbade jag (!) tillsammans med Kate och Carro på ett cateringföretag. Jobbade kort tid för bra pengar. Me like. Sen drog vi runt i stan ett tag och sen drog jag hem.

Chillade, sminkade mig och sånnt. Sen drog jag till Gamla Stan, till ett ställe som heter The Liffey (tror jag i alla fall, hahaha). Ett band jag är lite bekant med skulle nämligen spela, Hollywood Make Believe. Hade inte lyckats dra med mig någon pga kort varsel så jag köpte mig en öl och satte mig och försökte se ut som jag väntade på någon. Haha. Sen kände jag en klapp på axeln och det var Peter, från HMB, den jag haft kontakt med via Myspace. Han tyckte inte jag skulle sitta där själv så jag fick dra och sätta mig med honom och hans skitsnälla kompisar. Satt och babblade musik med honom ett bra tag. De var det sista bandet som spelade av fem. Det var en tävling för osignade band och de med mest röster vann vad-det-nu-var. Jag är trött i hjärnan just nu, haha. De vann förstås eftersom de är så sjukt bra. Deras röstlåda var dubbelt så stor som de andras också, haha.

I måndags var jag hos mamma och vi åt med Jonatan, Karin, Diana, Mercedes, Alex och Janne. Sen drog jag till Harry B James, Robin Bengtsson spelade nämligen. Och sen blev det kort och gott en lång natt. Haha.

Imorgon ska jag se HMB igen. I Jakobsberg dock. Inte så långt egentligen men resan hem igen lär bli kul. Särskilt ensam. Hrm.


Två av de roligaste kvällarna på länge. Första bilden med Niklas, Petra och Helene. Andra med Robin Ericsson och tredje med Robin Bengtsson (ja både från Idol 2008!).

/Anna.