Did you forget that I was even alive?

(Demi Lovato- Don't forget; http://www.youtube.com/watch?v=HulFsv72h3Y ).

Älskar den låten, fast den får mig samtidigt att typ gråta.

Vet att jag inte skrivit på jättelänge. Skärpning! Men jag har varken haft motivation eller lust. Tid har jag haft. Men nej jag har inte pallat, simple as that.

Så sen senast har jag tagit studenten. Det var en helt underbar dag. Även om jag inte sovit alls och var jätteförskyld. Men när man umgås med så härliga människor så tänker man faktiskt inte på det. Dagen efter började inte så jävla kul då min mamma ringde som en galen ko för att hon var orolig för mig eftersom det är studenttider. Men allvarligt. TRETTON MISSADE SAMTAL?!? Jag som tycker det är för mycket med ens två. Det kommer ta sin tid innan jag förlåter henne för det. Jag var skittrött och förskyld för fan.

Nu söker jag jobb och typ har "sommarlov". Nästa vecka ska jag på kryssning en dag men det är allt jag har planerat. Yay?

Läste igår att Jonas Brothers kommer till Stockholm 30/10, om Demi Lovato är förband så ska jag lätt köpa biljett. Lär väl vara en av få över 18 där. Men men.

Ska försöka skriva snart igen. Inte för att någon bryr sig men i alla fall.

Ska gå och kolla Youtube nu. Möjligen Sonny With A Chance. Eller kanske Camp Rock? Hmm. Jag är på Disneyhumör den här veckan. Eller kanske Twilight?

Hej!


Sterling Knight, Demi Lovato(x2), Joe Jonas, Robert Pattinson och Kristen Stewart.

/Anna.