Sorry sorry

Shait. Det var längesen jag skrev här. Jag vet inte vad det är som fått mig att glömma bort den här bloggen men jag skyller på att jag inte haft tid (hrm, och ändå har jag skrivit flitigt i min Myspace-blogg, men i alla fall!).

Btw, glad midsommar. Som vanligt är det mulet. Kul! Inte.

Nu har ungefär en vecka gått av mitt sommarlov. Det är otroligt skönt att slippa gå till skolan. Och jag är väldigt jävla glad att jag aldrig mer behöver läsa matte. WOW! Det låter helt jävla otroligt. Men det är sant. I LOVE IT! Tur att jag valde HR så att jag inte behöver läsa det, haha :). Victoria, vi behöver ALDRIG MER LÄSA MATTE!!!!

Den här veckan har jag mest chillat. I tisdags hade jag gärna gått på Justin Timberlake med förband Natasha Bedingfield men man ska inte gråta över spilld mjölk så mycket. Gick på Ted Gärdestad-hyllning i Kungsträdgården istället och hade jättekul. Marcus Öhrn och Martin Olsen var medverkande (ni kanske känner igen namnen om ni någon gång har sett Fame Factory.. som jag faktiskt själv inte började kolla på förrns i ett avsnitt där jag själv råkade vara med då de sände från en grej som min gamla idol Jamie Meyer (Popstars, lol ;)) var med i samtidigt :D). De är båda helt underbara killar. Både Martin och Marcus kände igen mig fastän det var typ 2 år sedan jag träffat dem sist. Martin: "det var ju typ 500 år sen!", haha. Marcus sa något liknande :).

De skulle ut sen och ville att jag skulle följa med men på grund av att jag inte fyller 18 förrns om 7 månader så gick det inte riktigt. Men Martin gav mig en öl innan (de hade tagit med sig massa öl dit antagligen och druckit innan, haha) vi sa hejdå och dessutom fick jag hans fina blommor :D.

Nu är det inte långt till Malta. Fyfan vad bra det kommer bli Vicks! Hon är i Vegas just nu och bor i en Hilton-svit. Vi skickar sms dagligen och det kommer säkerligen att bli en dyr räkning för oss båda. Men men. Haha!

Äh. Ska sluta tråka ut er som konstigt nog läser.

Vi får se när jag kommer ihåg att skriva igen :).

/anna.