Maybe loneliness will teach you respect

(Sing Me Insomnia- Tip you with a kiss; http://www.youtube.com/watch?v=h7MVZg3gBOE ).

Visste inte riktigt vilken låt jag skulle ta, men tog en med ett band som jag (as usual) har (typ ibland) kontakt med på Myspace. Och som vanligt var det de som hittade mig, haha.

Igår var en lite småläskig dag. Vaknade upp och kunde knappt komma ihåg någonting! Visste mitt namn och sånt som tur är, men vissa grejer var bara borta. Som att jag inte visste om jag skulle vara ledig idag. Hade skrivit på min Facebook att jag var ledig två dagar nu men så stod det på mitt schema att jag skulle jobba.

Drog dit imorse bara för att.. och ja jag var ju ledig. Så bara att dra hem igen. Mummel. Känns lite skumt att gå från en sex dagars arbetsvecka till att jobba tre. Men men. Man tar vad man får ;).

Så senare ska jag dra och äta middag i Hornstull med mamma och brorsan. På lördag spelar mina vänner i Bohemian Lifestyle i Bagarmossen. Har inte kunnat gå på deras senaste spelningar så får se om jag går. Senast jag träffade någon av dem också var i maj..

Vi hörs!

/Anna.


We can lie tonight, forget I'm not yours and you're not mine

(Teddy Geiger- Lie tonight; http://www.youtube.com/watch?v=PQ0u9-VkKkA )

Ett av mina senaste bereoenden. Låten alltså. Teddy har varit ett av mina beroenden i typ fyra år nu, haha. Grym sångare det där.

Inatt vaknade jag till lite emellanåt och jag hade lite skumma drömmar. Minns bland annat att Johnny från Roomservice (gotlänningen alltså) dök upp. Haha. Jag som inte har sett Roomservice på länge. Även om det är ett charmigt och bra program så har jag annat att göra (säger vi i alla fall ;)).

Men kom upp utan problem i alla fall. Tack och lov.

På jobbet var det rätt chill idag. Min chef berömde mig för hon tyckte att jag blir bättre och säkrare på vad jag gör (det är ju ett plus att det går framåt, haha). Det var också kul att stå med Kenneth, som är mest i min ålder av alla där. Han är rolig, varje gång vi delade upp vad vi skulle göra så sa han "Om du har lust..", man kan ju undra vad han skulle säga om jag sa att jag inte hade det? Hahaha. Gillar också att vi har Rockklassiker på på jobbet. Får ju höra Rolling Stones, The Clash, Blondie, The Who, Foo Fighters, The Cardigans, No Doubt, Aerosmith osv. Mycket bättre än NRJ som spelar cirka 10 låtar om och om igen. Hur mycket jag än älskar Beyoncé, Travis McCoy och vissa andra som spelas så vill jag inte höra Telephone tio gånger på en dag.

Sen jag kom hem har jag bara chillat. Kollat lite på Vänner och How I met your mother.. samt lite Youtube-klipp med Ashlee Simpson bl.a.

Ska läsa lite nu och sen typ kolla Sex and the City och 2 and a Half Men innan jag går och lägger mig.

/Anna, Ana Montana, Ana-Banana, Ananas..


All alone again, searching for something

(The Pretty Reckless- Superhero; http://www.youtube.com/watch?v=4FKywLNfGGU ).

Tjoho.

Bestämde mig för att skriva lite. Har precis tagit penicilinpiller och kämpar lite för att inte somna. Skulle verkligen inte vara bra om det hände. Är trött också eftersom jag var på jobbet igen idag.

Det gick väl bra. Är fortfarande inte säker på allt, en av anledningarna är ju för att jag var borta förra veckan. Men har man urinvägsinfektion så har man. Men denna veckan ska jag jobba sex dagar (!) så förhoppningsvis är allt klart nästa vecka. På torsdag ska jag för första gången fixa kvällsmaten själv. Hjälp. Men jag hoppas jag fixar det.. Ska ju inte tvinga Kenneth jobba längre för att jag saknar självförtroende ;P.

I lördags hade jag tänkt dra och se Bohemian Lifestyle. Var ett tag sen jag såg och träffade dem nu. Men kusinen ville att jag skulle dra ut till henne så gjorde det. Drack dock bara cola. Två killar snackade med oss som fan. De var trevliga.. men ja.. ibland kändes en av dem lite ivägen när jag bara ville prata med henne. På tunnelbanan hem var det en snubbe som ville ha mitt nr också. Han såg väldigt ledsen ut när jag inte ville ge honom det. Men varför ska jag ge någon jag träffat två minuter mitt nummer?!?

Nej nu ska jag se om det går någon rolig serie på dumburken. Blivit en del Two and a half men samt How I met your mother förra veckan.

/Kram, Anna.

My head speaks a language, I don't understand

(Robbie Williams- Feel;  http://www.youtube.com/watch?v=Vml2xJi5BWE )

Tjao.

Så var jag tillbaka, typ fyra månader senare eller nått. Haha. Men det känns inte som jag haft något att skriva om.

Det bästa som hänt under bloggtorkan:

-Sanna kom hem tidigare än väntat, underbart!!!!
-
Jag har äntligen fått jobb!!

Började förra veckan. Denna har jag dock fått ta ledigt (vilken bra början..). Men har man urinvägsinfektion, ont i huvudet, ont i halsen, ont i magen och feber så är det inte så jävla lätt att jobba i ett varmt kök. Nu knaprar jag pencilinpiller och blir bättre och bättre, skönt. Min dvd har dock gått sönder så får kolla på mina vhs:er. Men det kan vara rätt kul att kolla på gamla favoriterna Crossroads och Josie and the Pussycats ("Dujour means seatbelts!!") också, hahaha.

I helgen ska jag nog inte göra så mycket. Bohemian Lifestyle har en spelning¨på lördag, så blir väl att gå på den. Hoppas bara jag kan få med mig någon.

Jag hoppas jag återkommer imorgon eller åtminstone senare i helgen, och inte om ytterligare fyra månader.


Britney Spears, Taryn Manning, Zoe Saldana, Rosario Dawson, Rachael Leigh Cook och Tara Reid.

/Anna.